www.nvpb.lt

Skelbimas

Naujausi LeBron James marškinėliai

Skelbimo nr. 41898, įdėtas 2010-12-11 · Perskaitė:

Naujausi LeBron James marškinėliai

BENDRA INFORMACIJA:

Marškinėlių kaina:

155 – 200* lt

*Kaina gali siekti 200 lt, jeigu pageidaujami marškinėliai yra retesni ir mažiau populiarios komandos ar žaidėjo.

Užsakymas

Jums išsirinkus pageidaujamus marškinėlius, jie yra užsakomi ir gaunami per daugmaž 3 savaites. Dėl techninių kliūčių gavimas gali užtrukti savaite ilgiau, tačiau taip gali nutikti esant specifiniam užsakymui arba švenčių metu.

Atsiskaitymo būdai

Atsiskaityti galima grynai pinigais tiesiai į rankas, jeigu atsiimate Klaipėdoje arba aplinkiniuose miestuose arba pervedant pinigus į sąskaitą. Atsiskaitymas prieš užsakant prekę.

Atsiėmimo būdai

Atsiimti galima tiesiai iš rankų jeigu gyvenate Klaipėdoje, aplinkiniuose rajonuose arba lankotės Klaipėdoje. Taip pat siunčiu ir į bet kurį kitą miestą ar gyvenvietę Lietuvos teritorijoje. Už siuntimą mokama papildomai 5 litai.

Kontaktiniai duomenys

Elektroninis paštas (emailas) – phoenix32@inbox.lt
Skype – phoenix_32

NBA marškinėlių yra šių žaidėjų:

Įsigyk naujausius NBA žvaigždės LeBrono James Majamio Heat marškinėlius!!! Marškinėliai yra baltos, juodos ir raudonos spalvų!!!

Taip pat yra tokių žvaigždžių kaip Kobe BRYANT, Dwight HOWARD, Chris PAUL, Vince CARTER, Dwyane WADE, Dirk NOWITZKI, Carmelo ANTHONY, Paul PIERCE, Ray ALLEN, Kevin GARNETT, Brandon ROY, Kevin DURANT ir daugelio kitų žaidėjų. Marškinėliai yra įvairių spalvų, o kai kurių žaidėjų yra ir retro stiliaus (senesnių 8-10 dešimtmečių) marškinėlių.

Yra galimybė gauti ir tokių legendinių žaidėjų kaip Michael JORDAN, Reggie MILLER, Larry BIRD, Scottie PIPPEN, Denis RODMAN ir kitų žaidėjų retro stiliaus marškinėlių.

Marškinėlių dydžiai M (78 cm ilgi ir 118 cm per krutinę), L (80 cm ilgis ir 122 cm per krutinę), XL (84 cm ilgis ir 128 cm per krutinę) ir XXL (88 cm ilgis ir 134 cm per krutinę).

***

Skelbimo galiojimas yra pasibaigęs,.
Skelbimas nebegalioja, prašome jį ignoruoti. Naujus skelbimus galite rasti atitinkamoje kategorijoje arba pasinaudodami paieška.

Kontaktai

Vardas: Karolis
Miestas: Klaipėda


Skelbimo adresas: http://nvpb.lt/jamesmarskineliaibendrainformacija-41898.html